Bliv klogere på uddannelsen landskabsarkitektur

0
98

I dag vælger mange unge at tage et sabbatår for at finde et ordentligt fodfæste, men ligeledes også for at få en pause fra at studere. Når unge skal til at studere er mulighederne mange, og du kan derfor nemt godt komme til at fare vild. Udvalget er så stort, og du vil gerne nå at høre om forskellige uddannelser for at være sikker på, at du vælger rigtigt. Du kan her blive klogere på uddannelsen landskabsarkitektur.

Hvad går uddannelse ud på?

Ved en landskabsarkitekturuddannelse får du muligheden for at være udenfor i den friske luft, da du kommer til at beskæftige dig med naturen, altså byen og naturen. Med dette menes, at du kommer til at arbejde med klima og tænke bæredygtige veje. De bæredygtige veje er meget set i dag, da det gælder om at tænke på klimaet netop, fordi klimaforandringer i dag er en realitet. Med uddannelsen får du en bred forståelse både for mennesket, men samtidig også et bredere samfundsperspektiv. Undervejs i uddannelsen kommer du til at skulle træffe et valg, om du gerne vil have landskabsdesign eller byplanlægning som specialisering. Uddannelsen er en god mulighed for dig, som gerne vil ud og have erfaringer ved at prøve det med egne hænder, da uddannelsen er en kombination af både bl.a. øvelser og forelæsninger.

Efter uddannelsen

Efter uddannelsen giver landskabsarkitektur dig mulighed for både at arbejde i den private sektor, men samtidig også i den offentlige sektor. Du kan derfor roligt selv bestemme, hvilken sektor, som du ønsker arbejde i alt efter, hvilket job, du søger. Når du har taget en bacheloruddannelse, kan du bygge ovenpå med en kandidatuddannelse. Ved denne kandidatuddannelse kan du læse og blive klogere inden for naturvidenskaben. Ved en landskabsarkitekturuddannelse får du muligheden for at håndtere forskellige maskiner, hvilket bl.a. kan være en traktor eller en brændekløver. Hvis der er en nysgerrighed i dig for bl.a. at se disse maskiner, kan du tjekke https://www.dk-tec.dk/maskiner-til-skov-og-trae/braendeklovere.html ud.