Gode julegaveønsker til den studerende

0
759

Julen står efterhånden snart for døren, og december er ganske få timer væk. Det betyder også, at det store gaveræs og årets helt store forbrugsfest, kan snart begynde. Det store spørgsmål er så også efterhånden at komme fra forældre, bedsteforældre, søskende og hvem man nu er på gaver med – hvad ønsker du dig så i år?

Når man er barn er det let, det er det bare at kigge julekataloget fra Fætter BR igennem og sætte krydser, men jo ældre man bliver, jo sværere bliver det også. Vi har derfor samlet nogle ting, du som studerende helt sikkert godt kan bruge, men som du måske ikke lige får brugt penge på.

En tommelfingerregel er, at hvis du ikke kan svare på, hvad du ønsker dig på stående fod, så ønsker du dig reelt nok ikke noget. Men her er alligevel tre ting, som du kan skrive på din ønskeseddel.

Sæt kulør på madlavningen

Der er en ting, der virkelig er begyndt at vinde utrolig meget frem i de danske køkkener rundt omkring, og det er sous vide maskinerne, hvor man laver mad i vandbad. Til studerende er det faktisk helt perfekt. Når du laver ting i en sous vide skal det nemlig stå i rigtig mange timer, uden du skal røre en finger. Så selvom det tager lang tid, så sparer det meget tid. Samtidig blivet det super lækkert, og det kræver ikke det store plads. Du kan købe dem her: https://www.skousen.dk/koekkenudstyr/madlavning-grill/sousvide/#/

Gavekort til boghandlen

Dette er ikke verdens mest spændende eller sexede ønske, men når der kommer en ny pensumliste og du skal ud og spendere penge på bøger igen, vil du uden tvivl sætte stor pris på det. Gavekort er ligesom penge stort set altid en kærkommen gave, det er bare hverken specielt sjovt at give eller modtage, selvom glæden er stor.

Et restaurant besøg

Det er lækkert at gå ud og spise, men ofte kan det være svært at finde penge til. Hvis det ellers skal være niveauet lidt over caféer og buffetrestauranter. Ønsk dig et restaurantbesøg på en restaurant du gerne har ville besøge. Oplevelsesgaver bliver mere og mere populære, hvilket ikke er uden grund.