Planlæg en hyggelig aften for dig og dine klassekammerater

0
95

Skoledagene kan føles lange, og som om de aldrig ender. Du er sammen med din klasse store dele af dagen, men du føler måske ikke, at i rigtigt er sammen når i sidder i klassen. Derfor kan det være en god ide at lave nogle ting sammen uden for skolen, så det hele ikke kommer til at handle om karakterer og fravær. Det styrker fællesskabet, og gør skoledagen hyggeligere, når alle er gode venner. Så inviter din klasse til en hyggelig aften, hvor i kan snakke og eventuelt drikke et glas god vin fra www.uhrskov-vine.dk, og på den måde lære hinanden bedre at kende.

Underholdning

Med en hyggelig og spændende underholdning til jeres klasse aften, bliver det hele lidt sjovere. Overvej derfor, om der er nogle ting, der ville være sjove at lave. Det kan være i skal lave nogen lege eller udfordringer, som i kan have det sjovt med. Det kunne være en omgang beerpong hvis der er stemning for det, eller måske bare et brætspil hvor i alle kan være med, hvis der er mere stemning for det. Det kommer an på, hvordan arrangementet udspiller sig. På den måde har i noget at lave, som kan styrke fællesskabet i jeres klasse, og som bringer jer lidt tættere sammen.

Bedre fællesskab

Når man er sammen med sin klasse udenfor skolen, er det helt sikkert med til at styrke fællesskabet. Det kan nemlig hurtigt blive en vane bare at se dem i skolen, uden egentligt at være gode venner med dem. Man kan nemt komme til at betragte dem som folk der bare går i ens klasse, men ikke folk man egentlig kender og snakker med. Derfor er arrangementer og ting man laver sammen udenfor skolen vigtigt, da det gør klassen et rarere og sjovere sted at være, når man kender hinanden udenfor klasseværelsets fire vægge.