4 ting, du skal være opmærksom på, når du køber blækpatroner

0
63

Du kan spare mange penge, hvis du tænker dig om, når du køber blækpatroner. Er du interesseret i at skære nogle af udgifterne til at printe fra, følger herunder en række gode tips, du kan drage fordel af.

#1: Skal jeg købe originale blækpatroner?

Du har garanteret hørt, at du skal købe printerpatroner fra de producenter, som fremstiller printerne. Det er sandt, hvis du vil beholde garantien, men ikke desto mindre er det langt fra nødvendigt. Der er ikke større sandsynlighed for, at printeren går i stykker, hvis du anvender kompatible blækpatroner.

Der er dog penge at spare, hvis du vælger de uoriginale blækpatroner. Samtidig har du gode chancer for, at der er mere i dem, end hvis du køber printerpatroner fra den originale producent, da det er her, de primært tjener deres penge. Du kan købe blækpatroner her.

#2: Skal du bruge farver?

Hvis du kan nøjes med at printe i sort og hvid, er der mange penge at spare, da det primært er blækpatronerne, som koster penge. Der er dog ingen grund til at udskrive i farver, hvis du kun har behov for at printe tekstdokumenter til eget brug.

#3: Hvad er dit behov?

Du skal gøre op med dig selv, hvor meget du kommer til at printe, før du investerer i en dyr printer. Hvis du kun skal bruge den en gang imellem, kan du lige så godt købe en billig printer og købe kompatible blækpatroner.

Skal du derimod printe meget, kan det i mange tilfælde betale sig at købe mange blækpatroner ind ad gangen, da du sparer penge på fragten – og så kan du i mange tilfælde få mængderabat.

#4: Kan det overhovedet betale sig at printe?

Det er ikke altid, det overhovedet kan betale sig at printe. Hvis du køber en tablet eller lignende, kan du i stedet læse dine dokumenter direkte på den, så du slipper for at skulle printe dyre dokumenter.