Få plads til dit studie

0
259

Et studie kræver som oftest en del læsning og opgaver. Dette kan både laves på skolen og hjemme. Det kan til tider være en fordel at være på skolen, hvis du så er mere produktiv der. Ulempen er, at det kan være en smule mere besværligt at skulle op på skolen. Ligeledes tager du nok ikke lige op på skolen, hvis du blot lige har tid til at læse i en time eller lignende. Derfor kan det være en rigtig god idé at give plads til dit studie i dit hjem.

Hvad kræver det?

Egentlig kræver det ikke meget at give plads til dit studie i hjemmet. Det kræver dog, at du får lavet en plads, hvor du kan sidde og koncentrere dig. En plads, hvor du ikke bliver forstyrret af fjernsynet, som kører i baggrunden eller andre forstyrrelser. Derfor skal du først og fremmest have et skrivebord, hvor du kan sidde. Det er nemlig vigtigt, at du sidder ordentligt, så du ikke ender med at få ondt i nakken. Man kan nemt have tildens til blot at sidde sig i sofaen eller sengen foran fjernsynet med computeren på skødet. Det kan dog være svært at koncentrere sig på den måde samtidig med at du sidder dårligt med din ryg og nakke. Derfor skal du have et skrivebord samt en ordentlig kontorstol, som du kan sidde ved. Du kan købe et skrivebord her.

På bordet kan du give plads til alle dine studiebøger, så de er lige ved hånden, så du nemt kan slå noget op i en bog, når du alligevel sidder og studerer. Det kan også være en god idé at aftale med dig selv, at dette ’hjørne’ er mobilfrizone, så når du sidder der, så skal du ligge din telefon væk, så du ikke bliver forstyrret af denne.