Gør studiet til en lej med musik

0
1939
trådløse høretelefoner

Det kan i perioder være rigtig hårdt og trist at være studerende og mange kan nemt køre død i studiet undervejs i forløbet. Det behøver nødvendigvis ikke at være imens du er i gang med dine opgaver eller læsning, det kan også bare være tanken om de fremadrettet gøremål som kan stresse én en smule. Det er derfor vigtigt at du til tider kan trække det lidt væk fra dig, og bare slå alting ud af hovedet et par timer – det hjælper rigtig godt på psyken.

Slå tankerne ud af hovedet

Musik er faktisk et brugbart værktøj når det gælder afslapning og frigivelse af tanker – og har faktisk et værktøj til rigtig mange former for terapi. Når vi mennesker lytter til musik og bare koncentrere os om det, forsvinder alt det som er omkring os og vi bliver fuldstændig afslappet fordi vi har noget vi kan lytte efter på. At fra skrive os omgivelserne gør faktisk også at vores koncentration forbedres markant, og det kan derfor også være muligt at koncentrere sig bedre når man laver sine opgaver eller læsning på studiet.

Så mange muligheder

Mulighederne for at spille musik er rigtig stor, og det er faktisk bare op til dig hvordan du bedst kan lukke dig inde i dig selv bedst muligt. Den forholdsvis bedste måde at høre musik på er at putte et sæt høretelefoner i ørene, og bare have musikken så tæt på som muligt. Vil du gerne være bevægelig i mens du høre din musik, er det en rigtig god ide at du anskaffer et sæt trådløse høretelefoner, så du kan bevæge dig hvor hen du vil, uden at skulle tage musikken væk fra ørene. Men igen, det er en smagssag, så prøv dig frem.

Er du mere til at høre til en podcast, e-bog, eller alm. radio, så er det naturligvis også en mulighed, det er helt op til dig selv, og hvad du bedst kan arbejde med i baggrunden.