Hvordan du kan spare penge på blækpatroner

0
115
Hvordan du kan spare penge på blækpatroner

Mange af os som studere og eger en printer, har nok bemærket at når tiden kommer, hvor printeren løber tør for blæk, så gør det ondt i pengepungen. Ikke nok med at det går ud over dit print, så skal du også lange en vis sum over disken, når du skal have nye patroner. Mange printerproducenter har sørget for, at det kun er deres egne patroner, som passer til deres printere, så de kan tage en høj pris for dem. Det er sådan at de kan tjene penge, ved at sælge brugerne dyrt blæk. Nogle produkter er bare lavet sådan, at det kun fungere hvis du køber særlige produkter fra selv samme producent. De får på den måde mersalg.

Men der er en løsning

Selv om det lyder uretfærdigt, så er der heldigvis en løsning til de alt for dyre printer blækpatroner. Du skal ikke bruge hele din SU på at købe blæk til printeren. Du behøves faktisk ikke at købe de originale blækpatroner fra producenter, for at få din printer til at virke igen. Du kan købe et billigere alternativ, som hedder kompatible blækpatroner, der bl.a. kan købes her. Disse patroner er billigere fordi de ikke kommer fra producenten selv, men fra tredjepartsfirmaer. Disse blækpatroner er som sagt kompatible med bestemte printere og de kan derfor bruges til de printere, som de er kompatible med. Der findes mange forskellige kompatible blækpatroner til mange printere, så der er gode muligheder for at finde en, som passer til lige netop din printer.

Få flere print for pengene

Med de kompatible patroner kommer du uden tvivl til at sparre mange penge. Du vil ikke længere frygte nær så meget at skulle bruge penge på at få blæk i printeren. Det giver måske endda lige frem en større motivation til at bruge din printer noget mere, når prisen på patronerne ikke er så dyre. Om ikke andet får du i hvert fald flere print for pengene og det er også vær at tage med i regnestykket.

Penge til andet

Du har som studerende nok ikke det største rådighedsbeløb i forvejen, men hvis du spare penge på patroner, kan du enten spare disse penge op eller bruge dem på noget andet.