Sådan køber du let studiebøger

0
342
Studiebøger

Det er ikke kun let du sparer også penge

Har du gennemført gymnasiet og er du klar til at tage din viden til nye højder og skal starte på en videregående uddannelse, så skal du med garanti bruge bøger, som du ikke har i forvejen. For på de videregående uddannelser, skal man bruge forskellige bøger, helt afhængig af hvilket studie du skal starte på. Selv om det måske kan virke uoverskueligt, så er det ikke så slemt. Saxo har nemlig lavet en samling med lister til studiebøger, som stemmer overnes med alle de forskellige studier. På den måde kan man let finde lige net op de studiebøger, man har brug for.

Liste med studiebøger

De fleste studier har en liste med de studiebøger, som du bør anskaffe dig. Uddannelserne bruger heldigvis typisk de samme bøger, år for år. Det er selvfølgelig de nyeste versioner der bliver brugt. Det korte og det lange er at, da listen ikke ændre sig vitterligt meget år for år, så kan man let lave sådan en liste, som kan bruges på Saxos hjemmeside. Derfor kan man f.eks. finde en bog-liste til Jura, Semester 1 på Københavns Universitet, KU. Hvis du bruger deres lister, så får du bøgerne til en fordelagtig pris i forhold til, hvis du købte dem enkeltvis.

Spar penge i dit studiebudget

Det er derfor ikke bare let at finde de studiebøger, som du har brug for, til dit studie, men du kan også spare penge. Studiebudgettet rækker typisk ikke langt og studiebøgerne er typisk dyre, og derfor vil man gerne spare, der hvor man kan. Saxo har på den måde gjort det noget nemmere at være studerende. De har dedikeret en side til lister med studiebøger til mange forskellige videregående uddannelser og universiteter. Men for at være på den sikre side, må man hellere lige tjekke, om der nu skulle mangle en enkelt bog på listen. Så er du sikker.