Sådan får du som studerende mest muligt ud af din SU

0
73

Som studerende har man ofte mange bolde i luften på én gang, og man skal kunne jonglere med samtlige bolde uden at tabe nogle af dem. Man skal passe et studie, lave lektier, måske passe et studiejob, lave mad, vaske tøj, vedligeholde ens venskaber, se sin familie, betale husleje, sikre mad på bordet og meget mere, og der er derfor heller ikke noget at sige til, at det til tider kan være stressende eller uoverskueligt at skulle nå alt. Ofte kan det være svært at få alle penge til at række, og er det noget, du oplever, så kan du her blive meget klogere på, hvordan du som studerende kan få mest muligt ud af din SU.

Det kan være en god idé at lave et budget og skabe overblik

Man kan ofte gå rundt med en masse bekymringer, og der kan især være mange som studerende. Er det noget, du kan genkende, kan de komme til at fylde meget, og det kan være frustrerende. Som studerende kan det være en god idé at lave et budget og derved skabe et overblik over, hvad ens penge bliver brugt på. Skriv ned hvad du betaler i husleje, hvor mange penge du bruger på mad, sørg for at finde billige forsikringer og lignende. Når alt dette er skrevet ned, vil du opleve en lettelse over, at du ikke konstant skal bekymre dig om, hvorvidt du har penge nok eller ej.

Mangler du nyt tøj så køb det billigt

Når man altid skal mange forskellige ting, kan det være en god idé at have en stor og alsidig garderobe. For at sikre det kræver det, at man køber noget tøj, og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Mangler du tøj, så kan det være en fordel at købe det billigt. Dansk Outlet kan derfor være at foretrække. Shop her og spar penge.