Studerende med børn

0
166
Sand

En billig måde for sit barn at have det sjovt på

Hvis du er studerende og har børn, men et mindre budget, kan jeres barn stadig have det sjovt. Er man haveejer behøver man ikke at investere i et stort legehus eller i en hoppeborg. Man kan let og forholdsvis billigt få anskaffet sig en sandkasse, som barnet kan lege i. Det er den perfekte måde at få barnet til at lege ude på. Børn elsker at gøre sig selv beskidte og nyder at kunne fantasere, mens de prøver at bygge et sandslot eller grave et stort hul i sandet.

Billige sandkasser

Selv om man som studerende er på et mindre budget, kan de være at kæresten har et budget der rækker en lille smule længere. Men uanset hvad, så behøver en sandkasse ikke at være ret dyr. Klik her og find ud af hvor lidt en sandkasse kan koste. Der er flere sandkasser at vælge i mellem, som passer til et lav budget. De små sandkasser i træ river ikke et stort hul i ens budget, selv om man skulle tro det. Barnet ville kunne få utallige timer til at gå med at lege i sandkassen, hvor brugen af hænder og værktøjer, flittigt vil blive brugt.

Sandkassen holder langtid

Selvom at budgettet ikke rækker så langt, er det vigtigt at barnet har det sjovt i mens barnet er ved at lære at bruge sin krop. Der er her barnet udvikler sig mest og derfor skal der også være plads til lidt leg. En sandkasse vil også kunne holde i mange år. Noget af det man dog skal være opmærksom på, er regn og katte. Sandkassen holder bedre hvis den ikke bliver våd hele tiden og der kan risikere at komme katte på besøg i den, så man kan også købe et beslag, som kan dække den til. På den måde undgår man både regn og katte.